Hand in Hand gala in Theaters Tilburg

Wanneer: 2 juli van 20:15 tot 23:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: Vanaf €21,50
Bestel tickets

Donderdag 2 juli organiseert Stichting Roze Maandag in samenwerking met Theaters Tilburg het Hand-in-hand Gala. Een feestelijke avond, met internationale artiesten als Sven Ratzke en Shirma Rouse, ter ere van het 25-jarig bestaan van Roze Maandag. Het is meteen een voorproefje op deze bijzondere editie, die drie weken later plaatsvindt tijdens de Tilburgse Kermis. 

Jubileum Roze Maandag

Stichting Roze Maandag bestaat dit jaar 25 jaar. Al 25 jaar viert Tilburg tijdens de Tilburgse Kermis een feest dat staat voor verbroedering, homo-acceptatie en gelijkheid. Maatschappelijk gezien belangrijke thema’s, omdat geweld en discriminatie tegen homo’s helaas nog altijd aan de orde van de dag zijn. Deze onderwerpen staan natuurlijk ook tijdens dit jubileumjaar centraal. Om het roze gevoel dit jaar sterker dan ooit te maken organiseert Stichting Roze Maandag het Hand-in-hand gala. Een geweldige show ter ere van 25 jaar Roze Maandag.

Het mag gevierd worden dat er hier in Tilburg al 25 jaar lang een mooi feest plaatsvindt waar iedereen zichzelf kan zijn. Iedereen kan veilig en zonder zorgen hand in hand lopen, zijn of haar vriend of vriendin knuffelen of een kus geven. En dat is wel een feestje waard!”, aldus Naud van de Wijngaart, voorzitter van Stichting Roze Maandag.

Rob van Steen, directeur van Theaters Tilburg, sluit zich hierbij aan: “De essentie van Roze Maandag is na een kwart eeuw niet veranderd en dat is wel een groots jubileumfeest waard. Tolerantie is een groot goed, let’s shake hands. Het wordt een niet te missen show voor alle Tilburgers, voor alle medewerkers van bedrijven uit stad en regio.”

Programma met o.a. Sven Ratzke en Shirma Rouse

Ter viering van 25 jaar Roze Maandag is er in de schouwburg een uniek programma samengesteld dat voor iedereen, straight and gay, zal eindigen in een groots feest. Een late night in de stijl van het Berlijns Cabaret met Sven Ratzke als master of ceremonies, sopraan Claron Mc Faddon en de souldiva Shirma Rouse. In een sprankelende show verleidt Ratzke de bezoeker met absint en champagne, rook en glitter. Moeiteloos windt hij iedereen om zijn vinger met zinderende acts, begeleid door een swingende band. Het totaalplaatje is gegarandeerd muzikaal, uitnodigend, aansprekend, hoogwaardig en opzwepend.

Sven Ratzke: “Als artiest treed ik over de hele wereld op en werk met de meest uit eenlopende mensen. In alles  wat ik doe ben ik op zoek naar vrijheid. Of dat nu is in expressie als in acceptatie. Ik ben voor de omarming van wie je wilt zijn, die mag je zijn. Daarom is deze avond ook belangrijk. En wat is mooier om dat als een groot feest te vieren met top artiesten, humor en prachtige muziek?!”

Kaartverkoop

Het gala is voor iedereen toegankelijk. Tickets kosten € 27,50, € 24,50 en € 21,50, variërend per rang, en zijn vanaf 2 april verkrijgbaar bij Theaters Tilburg (www.theaterstilburg.nl).

De app

Wilt u vóór het gala al laten zien dat u hand in hand staat voor iedereen? Download dan onze app en laat uzelf met open handen op de foto zetten. De foto wordt dan automatisch op de website www.nederlandhandinhand.nl geplaatst. Het belooft een onvergetelijke avond te worden voor iedereen, gay of straight, die zal eindigen in een groot feest. Bovendien gaat de opbrengst van het gala naar Amnesty International.

postergala

 

Locatie

Reageer op dit Agenda item