Roze Maandag 2016 Stadhuisstraat: Travestietenspektakel

Roze Maandag Stadhuisstraat
Wanneer: 25 juli van 13:00 tot 04:00 Waar: Café De Boekanier Entree: Gratis

Roze Maandag is de drukste dag van het jaar in Tilburg. Dit is de dag van het jaar waar je laat zien dat je de homogemeenschap een warm hart toedraagt.

Tijdens de Tilburgse Kermis kun je tien dagen lang feesten in het gezelligste straatje van Tilburg. Ook op Roze Maandag barst het feest hier los.

Roze Maandag 2016 Stadhuisstraat

Ook dit jaar kun je in het gezelligste straatje van Tilburg weer genieten van en heuse travestietenshow. Ga hier zeker even kijken als je wilt genieten van een grandioze show met de volgende dragqueens: Madame Gisela, Chatteloe, Kayleigh More en Daisy D-Zire. Meer informatie over feestjes in de Stadhuisstraat vind je op de facebookpagina. Hieronder een overzicht met de cafés van de Stadhuisstraat. Vanaf 14:00 uur gaat het los in de Stadhuisstraat, rond half 10 is er een live saxofonist.

Café De Boekanier

Iedereen is welkom in hét Café van Tilburg, waar altijd wat te doen is! Dinsdag en donderdag zijn de speciale studentenavonden. Daarom zorgt Café Boekanier voor vette muziek om compleet uit je dak te gaan, gezellig personeel en de enige echte persoonlijke Brabantse sfeer waar je je meteen thuis voelt. Ook hebben ze dan speciale acties, zoals: Kan jij? en Pijpen?

Café de Wijn

Café De Wijn heeft een bijzonder populair bij een zeer breed en gevarieerd publiek. Vele bezoekers zijn er al jaren te gast en dragen hun steentje bij aan de gezelligheid. Nieuwe gasten worden er welkom geheten door hun professionele en gezellige team. Het team van Café de Wijn is van het begin tot het einde in de weer om jou de avond van je leven te bezorgen.

Het Stadshuys

Het Stadshuys is een eetcafé waar gegeten, gedronken, gefeest en gedanst kan worden. In juli 2015 opende eetcafé Het Stadshuys haar deuren en is het een echte ‘papa-en-mama-zaak’ volgens mede-eigenaar Ruud Graumans.

De term ‘papa-en-mama-zaak’  komt uit de Horeca wereld, vertelt Ruud, eigenaar van het eetcafé. Een kleinere zaak, niet met zes of zeven man personeel. “Een plaats waar je komt voor de uitbaters de mensen die er achter de bar staan.” En in het geval van eetcafé Het Stadshuys zijn dat Ruud, zijn vrouw Susanne en zoon Florian.

Café Peanuts

Toen Peanuts na 10 jaar Lollipop besloten de zaak te verkopen, deden ze dat met pijn in hun hart. Het stelde hen echter wel in de gelegenheid even een pas op de plaats te maken. Even tijd nemen voor zichzelf door het maken van leuke reizen en uitjes. Maar na een jaar van genieten kruipt het bloed toch weer waar het niet gaan kan.

In “het” gezelligste straatje van Tilburg (DE STADHUISSTRAAT natuurlijk) hebben ze een super leuk knus cafeetje gevonden. Goed nieuws dus voor iedereen die vindt dat Tilburg toe is aan vernieuwing, en voor een gezellige kroeg.

Klein Café Van Horen Zeggen

Klein Café Van Horen Zeggen is een klein café, waar je van moet kunnen zeggen, dat je er NIET alleen van gehoord hebt. Het is een café met een warme uitstraling en gastheerschap. Van Horen Zeggen is ook een café met meerdere mogelijkheden, zo kun je hier vergaderen in aparte ruimtes, kun je besloten feestjes houden tot 80 personen en hebben we een vipruimte tijdens evenementen. Tevens kun je gewoon terecht voor een goed glas bier of wijn. De muziek zal vooral bestaan uit de stijl van de jaren 70, 80 en 90 en op een niveau dat bij de gast en de avond past.

 

Locatie

Reageer op dit Agenda item