De Gezichten van Roze Maandag 2016

Gezichten van Roze Maandag

Roze Maandag trekt elk jaar hondderduizenden bezoekers. Vanuit het hele land komen roze feestgangers naar Tilburg voor het homo-emancipatiefeest. Rond twaalf uur staat Station Tilburg vol met uitbundige mensen, klaar om mee te lopen met de Roze Karavaan. Maar wie zijn die feestgangers? Wij geven je een beeld.

henk2

Namen: Henk en Truus
Leeftijd: “Tussen de 70 en de 80 haha!”
Woonplaats: Zaltbommel
Vallen op: elkaar

“We komen hier voor de gezelligheid, wat anders?! Het is de vijfde keer voor ons. Het is leuk dat we nu de Roze Karavaan kunnen bekijken, de voorgaande jaren kwamen we steeds pas rond twee uur aan.¬†We gaan van alles doen tot middernacht en dan pakken we de trein terug.”

jurgen2

Naam: Jurgen
Leeftijd: 30
Woonplaats: Drunen
Valt op: vrouwen

“Het wordt voor mij de eerste keer. Ik ben nu aan het wachten op vrienden en kijk er erg naar uit. We gaan overal rondkijken en drinken natuurlijk!”

ruthsela2

Naam: Ruthsela
Leeftijd: 45
Woonplaats: Tilburg

“Ik vind het mooi om te zien hoe iedereen gezellig met elkaar omgaat. Dit jaar wordt mijn 25e keer! De beste herinnering is een foto van mij samen met een travestiet uit Rotterdam, die hangt nog bij mij thuis.”

Jolanda2

Namen: Jolanda en Miranda
Leeftijd: 35 en 42
Woonplaats: Den Haag
Vallen op: mannen

Jolanda: “We zijn met de trein vanuit Den Haag gekomen, we zijn er voor de tweede keer. Het leukste vind ik de travestieten.” Miranda: “Ik vind de sfeer het leukste van het hele gebeuren. We zijn trouwens geen stel hoor, we zijn beiden getrouwd en hebben kinderen.”

davy2

Namen: Davy en Erik
Leeftijd: allebei 38
Woonplaats: Heerlen
Vallen op: elkaar

Davy: “We zijn er nu voor de derde of vierde keer. We zijn een stel en vinden het een mooi feest.” Erik: “Er is veel sfeer en saamhorigheid. Er kan veel en niks moet, iedereen wordt in zijn waarde gelaten.”

Alles over de Tilburgse Kermis

Kermis in Tilburg 2016
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van de Tilburgse Kermis…de grootste online attractie van Tilburg!

Reageer op dit Nieuws