Diva’s & divo’s hand in hand tijdens zwoele show

Roze Maandag vierde donderdag 2 juli groot feest in Theaters Tilburg ter ere van haar 25-jarige jubileum. Hoewel buiten de mussen van de daken vielen, kon het in de schouwburg niet warm genoeg worden. Gasten hadden behoorlijk hun best gedaan om zich feestelijk uit te dossen en straalden op de rode loper tijdens het Hand in Hand Gala

Regenboogzebrapad

Voor aanvang van de show bekroonde wethouder Marcelle Hendrickx het jubileum met een regenboogzebrapadRasentertainer en homme fatale Sven Ratzke wond donderdag het publiek om zijn vinger met zijn extravagante outfits, stijlvolle nummers en grappige intermezzo’s. Verschillende burlesque showgirls en talentvolle circusartiesten trakteerden het publiek op zwoele en adembenemende acts, terwijl sopraan van wereldklasse Claron McFadden de gasten muisstil kreeg met haar stem.

Shirma Rouse blies juist het dak eraf met een aantal grote soulhits. Na een uitzinnig slotapplaus gaven de artiesten nog een toegift: samen zongen zij Lou Reed’s Perfect Day. En dat was het ook! Dat werd bevestigd op de afterparty, waar Espressivo lekkere plaatjes draaide en alle divo’s en diva’s feestten voor 25 jaar vrijheid, gelijkheid en tolerantie.

Fotoreportage Hand in Hand Gala

Was je erbij of ben je benieuwd naar het Hand in Hand Gala in Theaters Tilburg? Bekijk dan ook eens de fotoreportage die Hein Peters maakten van het Hand in Hand Gala.

Reageer op dit Nieuws