Feest voor een overleden Queen

Evenementen- en organisatiebureau Mero Events wil op 22 juli geld inzamelen om te doneren aan KWF Kankerbestrijding. Ze organiseren daarom belangeloos het Hardstyle evenement “Wat een Kenker Party” om de laatste wens en actie te steunen van Miss Teddy Pedigree Paul.

Drag-queen Miss Teddy Pedigree Paul overleed 22 januari 2013 aan de gevolgen van lymfeklierkanker. Miss Teddy had nog een laatste wens. Ze was druk doende met het organiseren van verschillende evenementen, Teddy4KWF. Om zo een groot geld bedrag bij elkaar te krijgen voor het KWF echter gaat Miss Teddy deze evenementen zelf niet meer mee maken, maar dat wil niet zeggen dat wij de strijd tegen kanker moeten opgeven”, zegt initiatiefnemer Melvin Rooijakkers van evenementen- en organisatiebureau Mero Events.

“Wat een Kenker Party” vindt plaats in de Heuvel Gallery in Tilburg op 22 juli 2013. De opbrengst van de kaarten gaat volledig naar het KWF Kankerbestrijdingfonds en kosten 15,- euro per stuk. Met VIP-kaarten die 35,- euro kosten loop je de rij voorbij en steun je het fonds extra .

Grote Hardstyle namen vind je op dit evenement. PRDX, Francois, Nowax, Coldcase, Genius, Noisemaking Criminals, D-Frenky, Bart Blanche en dj Zany bekend van Hardbass, Qlimax en Defcon 1. Zijn slechts enkele voorbeelden van DJ’s die de strijd tegen kanker aangaan. Het evenement “Wat een kenker party” wordt gehost door Tasha Tunderpussy en DJ Genius (R.de Wit) heeft zich in het bijzonder ingezet om de timetable te realiseren.

De naam Wat een Kenker Party houdt de gemoederen al enige tijd bezig omdat het aanstootgevend zou zijn. De naam is precies om die reden bewust gekozen. De naam is even confronterend als de ziekte kanker zelf.
Kanker moet bespreekbaar worden en de ziekte moet teruggedrongen worden.
Door kaarten te kopen voor het Hardstyle evenement “Wat een kenker party” draag je bij om kanker terug te dringen. Kaarten zijn te koop via www.meroevents.nl

Reageer op dit Nieuws