Ibiza komt naar Tilburg met de kermis!!

Ibiza komt naar Tilburg met de kermis!!

Op donderdag 25 juli komt Ibiza naar Tilburg met de Tilburgse DJ Franco Baresi. Deze dj woonachtig op het magische eiland Ibiza zal deze avond de echte Ibiza sound in Tilburg laten klinken. Hij is resident bij Beach Club Santos op Playa den Bossa en weet als geen ander wat helemaal hot is op het eiland! Verliefd op Ibiza………………. Verliefd op de sound zal je bedoelen en dit met de Tilburgse kermis!

Iedereen kent de film wel en heeft inmiddels al veel publiek naar Ibiza gelokt, maar muzikaal kan je het deze avond mee maken met een echte Ibiza dj die het eiland als geen ander kent!

Dit alles gaat op donderdag 25 juli plaats vinden in de Heuvel  Gallery Tilburg in samenwerking met Santos Ibiza beach Club Playa den Bossa.  Deze avond muziek zoals in de Ushuaia, Space, Pacha , Nassau, sa trinxa, Blue Marlin, Ibiza global Radio! Wil je een keer  andere muziek dan is dit je avond en voel de muziek zoals op Ibiza maar dan in Tilburg! Geen standaard NL house zoals je die tegenwoordig overal hoort .  Viptafels via djfrancobaresi@gmail.com (beperkte tafels dus ben er snel bij) BIENVENIDO DE EIVISSA!

Open 22.00 tot 04.00
Entree 10,-
Met santos bandje 5,-  (worden met de kermis uitgedeeld)
Vip op aanvraag via mail
DJ Franco Baresi & Guest
The Heuvel Gallery  Tilburg
http://www.deheuvelgallery.nl/
http://www.mixcloud.com/DJ_FrancoBaresi

   

Meer Tilburgse Kermis 2012? Bekijk ook:
het Kermis Tilburg plein
het Roze Maandag Tilburg plein
de live webcams

Reageer op dit Nieuws