Kermis live te zien en te horen op Omroep Tilburg

Omroep Tilburg zendt tijdens de kermisweek live radio en tv uit in samenwerking met Kermis FM.

Het vrijwilligersproject Kermis FM begon als een radiostation maar is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een crossmediaal platform dat nu dus tien dagen lang de kans krijgt om de Tilburgse kermis live te verslaan op het tv kanaal van Omroep Tilburg. Binnen deze samenwerking werken meer dan 150 vrijwilligers dag en nacht mee om de kermis naar de mensen thuis te brengen en de mensen thuis naar de kermis!

De live uitzendingen van Kermis FM op Omroep Tilburg starten op 19 juli om 16:00 uur en zullen iedere dag vanaf die tijd te zien zijn tot einde kermis. Daarnaast zal op Omroep Tilburg tot 16.00 uur ieder uur een aflevering te zien zijn van KermisTV met Ron Schuurkes. Op de radiozender van Omroep Tilburg is van maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli iedere dag van 10.00 tot 12.00 een speciale kermisuitzending te horen.

Omroep Tilburg tv is digitaal te ontvangen op Ziggo kanaal 40, en analoog op C22. De radio uitzendingen zijn digitaal te volgen op digitaal kanaal 780, kabel 87.5 fm en via de ether 107.6 fm.

Volg ons ook op Facebook en Twitter en onze website: www.omroeptilburg.nl.

Dit mag je beslist niet missen als je alles over de Tilburgse kermis wilt volgen!

   

Meer Tilburgse Kermis 2013? Bekijk ook:
het Kermis Tilburg plein
het Roze Maandag Tilburg plein
de live webcams

Reageer op dit Nieuws