KermisTV aflevering 8

Vanaf vrijdag 19 juli zullen Ron Schuurkes en Ferry van de Zaande weer op onnavolgbare wijze verslag doen van de Tilburgse kermis. Het vernieuwde programma zal dagelijks elk uur te zien zijn op Omroep Tilburg tussen 00:00 uur en 16:00 uur. Daarnaast zullen de uitzendingen ook online te zien zijn op Tilburg.com en het KijkKermisTV YouTube-kanaal.

In het vernieuwde programma zullen frisse programmaideeën te zien zijn, zoals  het onderdeel 'Killer Kermisoki' waarin artiesten live vanuit een kermisattractie hun eigen nummer zullen zingen.
Naast de KermisTV uitzendingen zal Ron Schuurkes samen met Ferry van de Zaande in samenwerking met KermisFM dagelijks om 23:00 uur een Late Night Talkshow presenteren. In de talkshow 'Ron Schuurkes Late Night' zullen spraakmakende KermisTV fragmenten getoond worden en zullen daarnaast verschillende interessante gasten aanschuiven.

In samenwerking met KermisFM zal KermisTV vrijdag, zaterdag, zondag en maandag ook te zien zijn op het Ziggo Evenementenkanaal, het UPC evenementenkanaal (tot en met woensdag) en maandag tevens op 101TV.

   

Meer Tilburgse Kermis 2013? Bekijk ook:
het Kermis Tilburg plein
het Roze Maandag Tilburg plein
de live webcams

Reageer op dit Nieuws