Lancering Roze Maandag app

De gratis Roze Maandag App maakt de Roze Maandag beleving compleet!

Stichting Roze Maandag en INDICIA lanceren de officiële Roze Maandag app. Het programma, de sluiproutes om buiten de drukte om op het kermisterrein te komen en als klap op de vuurpijl: InstaGay: foto’s maken, pinkafyen en uploaden, delen en bekijken. Met de gratis Roze Maandag App is de Roze Maandag beleving compleet!

In de app vinden gebruikers de complete line-up van de evenementen die tijdens Roze Maandag 2013 plaatsvinden. Zo kunnen bezoekers precies zien waar hun favoriete artiest of DJ staat op te treden. In de Routeplanner zijn sluiproutes door de stad weergegeven om daar zo snel mogelijk te zijn. Tot slot: InstaGay. Foto’s worden van een uniek Roze Maandag- filter voorzien en kunnen onmiddellijk met vrienden worden gedeeld via de app, Facebook en Twitter. Bezoekers brengen op die manier samen het complete feest van Roze Maandag in beeld. Alle gedeelde foto’s van de dag zijn op locatie terug te vinden in de app.

INDICIA is al meer dan 15 jaar en met meer dan 150 professionals een leidende online dienstverlener op het snijvlak van deze twee gebieden: prestaties van het menselijk kapitaal en de inzet van innovatieve technologie. Dennis van den Broek licht namens INDICIA de keuze voor de samenwerking toe: “Als Tilburgs bedrijf weet je dat Roze Maandag by far hét evenement van het jaar is. Ons eigen unieke DNA reflecteert de diversiteit die je op deze dag op een bijzondere manier terugziet. En dat brengt mensen dichter bij elkaar. Exact wat wij ook voor onze klanten proberen te bereiken.”

Ook Roze Maandag voorzitter Naud van de Wijngaart toont zich tevreden: “INDICIA heeft zich verbonden aan Roze Maandag. In de steeds veranderende wereld van technologie en social media een mooie aanvulling voor Roze Maandag. Samen bereik je meer en dat is ook ons doel voor de komende jaren!”.

De Roze Maandag app is beschikbaar voor iPhone en via deze link gratis te downloaden in de app store.

   

Meer Tilburgse Kermis 2013? Bekijk ook:
het Kermis Tilburg plein
het Roze Maandag Tilburg plein
de live webcams

Reageer op dit Nieuws