Line-up grote evenementen Roze Maandag bekend!

Anita Meyer, Joost van Bellen, Kaiserdisco, Red & Blue on tour, TESSLER, Imca Marina, Fajah Laurens e.v.a. schitteren op Roze Maandag! 

De line-ups van de verschillende evenementen die tijdens Roze Maandag 2014 plaatsvinden, zijn bekend. Van disco tot techno en van house tot Hollandse hits, er is voor ieder wat wils. Anita Meyer, Joost van Bellen, Kaiserdisco en Fajah Lourens vormen slechts een kleine greep uit het rijke aanbod van artiesten. Op www.rozemaandag.nl staat volledige programma van Roze Maandag 2014. Via Facebook en Twitter blijven bezoekers op de hoogte en kan het feest al beginnen door voorpret met elkaar te delen.

Roze Maandag app
Wil je op ieder moment zien wat er speelt tijdens Roze Maandag? Download dan de Roze Maandag app voor Android en iPhone. Hierin vindt je een overzichtskaart met looproutes en alle feesten en tijdlijnen. Maak en deel dan meteen een foto met Instagay. Je kan de app downloaden via www.rozemaandag.nl/app!

RozeMaandagExpress
Kom je van ver en wil je Roze Maandag op een bijzondere manier bezoeken? Samen met Mai Tai en José Hoebee maakt een aantal geluksvogels van de reis naar Roze Maandag alvast een feest! Deze feestelijke roze trein vertrekt rond 10.29 vanaf Amsterdam, via de stations Utrecht (vertrek 11.59 uur) en Den Bosch (vertrek 11.34 uur) naar Tilburg waar hij iets 11.50 uur aankomt.

Roze Karavaan
Nadat de Roze Maandag Express om 11.50 uur op station Tilburg is aangekomen trekt de Roze Karavaan vanuit de Stationsstraat (recht tegenover het station) naar het Pieter Vreedeplein. Door de verbouwing rondom het station van Tilburg zal de route afwijken van andere jaren. Op 21 juli wordt duidelijk aangegeven hoe deze feestelijke roze optocht zal lopen.

Opening Roze Maandag
Na het succes van voorgaande jaren vindt de opening van Roze Maandag wederom plaats op het Pieter Vreedeplein. En ook dit jaar wordt er weer een grandioos feest gemaakt. De officiële opening vindt plaats om 13.00 uur, nadat de Roze Karavaan door het centrum is getrokken. De Stichting Roze Maandag is trots dat zij met Anita Meyer een artiest uit de top van de Nederlandse entertainmentindustrie heeft weten te strikken.

De complete Line-up:

Pieter Vreedeplein – Think Pink
Na de opening van Roze Maandag met Anita Meyer neemt Future Ballroom het plein over met Think Pink. Tot 01.00 uur sta je in een enorme openlucht club te feesten! Van 14.00 uur tot 01.00 uur zie je Dwinn & Lihhdamorem, Bakvorm, Patrick SL, Elof de Neve, Joost van Bellen, Anton Pieette en Kaiserdisco.

Muzentuin – Holy Pink (18+)
Draaimolen presenteert Holy Pink 2014! Een gratis festival in hartje centrum tijdens Roze Maandag. Van 13.00 tot 01.00 uur staan Tessler, Job Jobse , Mind Against en Rod Malmok achter de draaitafels.

Korte Heuvel – Everybody Dance Now
Ook op de Korte Heuvel wordt zoals altijd flink feest gevierd. Van 13.00 tot 16.00 uur kan iedereen lekker dansen met DJ RonRon en DJ FJ, DJ Maurice Delgado, DJ Syben Ray en DJ Kriss-One.

Pius ‘PowerGirl’ plein
Het Piusplein wordt omgedoopt tot het LetsBeOpen ‘PowerGirl’ plein. Van 14.00 tot 00.00 uur zie je Viva La Diva, Maximizers met de danseressen van Entertainment Matters en TAMORE.

Koningsplein – Amstel Bierhal
De grootste Roze kroeg trakteert jullie vanaf 14.00 uur op een groots Hollands Gay festijn met diverse Travestie acts, gehost door de Ruitery’s. Zing uit volle borst mee met Imca Marina, Patty Brard, Jamai, Bonnie Sint Claire en Alex.

Epic – Red & Blue on Tour
Red & Blue is weer terug op Roze Maandag. De officiële Think Pink afterparty wordt een feest als alleen Red & Blue dat kan! DJ’s Elof de Neve en Gust Morris zorgen voor de nodige OORgasmes op de dansvloer, en het Red & Blue entertainment Team zorgt voor Surprise acts!

MIDI – Le MIDI Royal

De nieuwste gay party van Europe vindt tijdens Roze Maandag plaats bij MIDI: Le MIDI Royale!Met veel speciale acts, Lady Galore, DJ Søren Luka (Fr), DJ Alexio (D) en nog veel meer.

Café de Popcorn – Paleisring
Op Roze Maandag is café Barcode voor één dag weer even de Café de Popcorn. En zoals het hoort wordt hier van vroeg tot laat feest gevierd. Op zondag 20 juli kleurt de kroeg trouwens al Licht Roze!

Café de Lollipop – Paleisring
In dé gaybar van Tilburg is het tijdens Roze Maandag natuurlijk groot feest. Hier wordt feest gevierd met DJ Miss Jamie, Tomcio en DJ Mikee. Op zondag is er een pre-pinkparty met dragqueens.

Stadhuisstraat
In het gezelligste straatje van Tilburg begint het feest al op zondag met Pink Pleasure. Vanaf 20.00 uur ga je hier al uit je dak met prachtige dragqueens en de leukste gay music. Op Roze Maandag is het één groot travestiespektakel met een podium van maar liefst 27 meter!

Reageer op dit Nieuws