Roze Maandag presenteert nieuwe campagne

Tilburg kan zich gaan opmaken voor een wel heel speciale editie van Roze Maandag. Dit jaar bestaat Stichting Roze Maandag 25 jaar en dat gaan we groots vieren, samen met alle bezoekers die er deze editie weer bij zijn. Op donderdag 2 juli vindt het Hand-in-Hand gala plaats in Stadschouwburg Tilburg, een voorproefje op Roze Maandag zelf, dat 20 juli op de kalender staat. Een feest waar men al 25 jaar zichzelf kan zijn, een feest dat staat voor verbroedering en saamhorigheid.

Nederland Hand-in-Hand campagne

Vorig jaar was er meer aandacht dan ooit voor de campagne van Roze Maandag. De stichting haalde toen het (inter)nationale nieuws en bracht de thema’s emancipatie en acceptatie goed onder de aandacht. Met de campagne van 2015, die wederom is ontwikkeld in samenwerking met Scheepens Reclame Adviseurs, borduren we voort op die achterliggende gedachte. Trots presenteert Roze Maandag hierbij haar nieuwe campagne: Nederland Hand-in-Hand.

Het idee is dat op Roze Maandag dit jaar iedereen de handen ineensluit en dat we die dag allemaal – veilig! – hand in hand over straat kunnen lopen. Zo laten we zien dat iedereen geaccepteerd wordt. Om deze boodschap kracht bij te zetten, is door Indicia een prachtige app ontwikkeld, waarin je jezelf met open handen op de foto kunt zetten. Al deze foto’s (en handen) worden vervolgens automatisch met elkaar verbonden op de website www.nederlandhandinhand.nl , waardoor een digitale slinger ontstaat met mensen van alle geaardheden. De app van Roze Maandag is al te downloaden in de appstore (iPhone) en via Google Play (Android). Maak onderdeel uit van dit geweldige initiatief, zet jezelf op de foto en kijk met wie jíj op Roze Maandag hand in hand staat!

Alle geaardheden, maar ook alle culturen en religies hopen we met Roze Maandag hand in hand te zien. Samen vieren we het feit dat iedereen zichzelf kan zijn, vieren we de liefde en staan we voor gelijkheid. Voor meer informatie: www.nederlandhandinhand.nl

Openingsact Roze Maandag 2015

Een 25-jarig bestaan mag groots gevierd worden en daar hoort een spetterende openingsact bij. Dit jaar zal O’G3NE (winnaar van the Voice of Holland 2014) het Roze Maandag feest aftrappen om 13:00 in de Bierhal. De drie zangeressen uit Brabant blazen met hun stemmen iedereen omver en zullen er een groot feest van maken.

Kom naar het Hand-in-Hand Gala

Donderdag 2 juli organiseert Stichting Roze Maandag in samenwerking met Theaters Tilburg het Hand-in-hand Gala. Een feestelijke avond, met artiesten als Sven Ratzke en Shirma Rouse, ter ere van het 25-jarig bestaan van Roze Maandag. Het is meteen een voorproefje op deze bijzondere editie, die drie weken later plaatsvindt tijdens de Tilburgse Kermis. Tijdens de afterparty van het gala proosten we meteen op de start van het gay feest seizoen! Kom dus ook en geniet van het eerste roze feestje van het jaar. Kaarten zijn te koop via www.theaterstilburg.nl.

De komende tijd wordt er steeds meer informatie bekendgemaakt rondom Roze Maandag 2015. Houd hiervoor onze website www.rozemaandag.nl in de gaten, of volg ons via Facebook en Twitter.

Alles over Kermis Tilburg 2015

Kermis Tilburg 2015
Check hier attracties, het laatste nieuws, foto’s, openingstijden en acties van Kermis Tilburg…de grootste online attractie!

Reageer op dit Nieuws