Roze Maandag was weer een groot succes

Ruim 300.000 mensen hebben er gister een grandioos feest van gemaakt. Omstreeks 13:00 uur kwam de RozeMaandagExpress aan op het station en werd Roze Maandag officieel gestart. In een stoet vol glitter en glamour werd een wandeling gemaakt naar de binnenstad om het feest écht te laten beginnen. In heel de binnenstad, op alle horecapleinen, waren grootse feesten. Tot uiteraard laat in de avond, of beter gezegd, nacht.

Van extravagante figuren tot dragqueen's, tot homo's en hetero's! Het was heet, héél heet. Het was veel zweten door de tropische temperaturen, maar dat mocht de pret niet drukken. De vernevelaars en sproei-installaties die waren opgehangen op verschillende horecapleinen was een goede uitkomst om toch ietwat aan verfrissing te komen.

De kermis gaat uiteraard voort, dus het feestgedruis is nog lang niet afgelopen! Maar het roze verdwijnt wel weer en zien we pas weer terug op 21 juli 2014. Noteer dit in je agenda of laat alvast zien dat jij er bij bent. Nog maar 364 dagen wachten…

Geniet nog een keer mee door de fotoreportage die onze fotografen hebben gemaakt.

   

Meer Tilburgse Kermis 2013? Bekijk ook:
het Kermis Tilburg plein
het Roze Maandag Tilburg plein
de live webcams

Reageer op dit Nieuws