Roze Maandag zien door de ogen van bezoeker

Kermis FM en de Nederlandse startup Ubideo brengen Roze Maandag tijdens de Tilburgse Kermis op een unieke en innovatieve manier in beeld. Bezoekers van het grootste evenement van Nederland helpen de Roze Maandag op 20 juli in beeld te brengen.

Via de Ubideo-app kunnen bezoekers een livestream starten vanaf hun smartphone. Deze is terug te zien op een interactieve kaart. De beelden zijn ook te zien via Kermis FM teevee. En zo is de Tilburgse Kermis op een unieke manier te volgen.

“Voor Kermis FM is dit een fantastische manier om de 3,5 kilometer aan kermis en alles daar omheen in beeld te brengen”, aldus voorzitter Arno Leblanc van Kermis FM. “Zo hoeft niemand iets te missen van de kermis en de Roze Maandag.”

Het is de tweede keer dat Ubideo een pilot doet tijdens een groot evenement. De eerste keer was tijdens het Grand Départ van de Tour de France in Utrecht.

Ben je in Tilburg of ga je naar Tilburg? Doe mee!

Als je tijdens de kermis in Tilburg bent en een iPhone 5 of 6 hebt, kun je helpen de kermis in beeld te brengen. Installeer de Ubideo-app en je kunt met één druk op de knop een livestream starten die direct voor iedereen is te bekijken.

De hele kermis filmen, is uiteraard niet nodig. Het kan één keer een paar minuten of een aantal keren op de dag.

Tijdens het streamen

– Zet de optie ‘Staande richting vergrendelen’ op je iphone uit.
– Houd je telefoon horizontaal (landscape)
– Vergeet geen clipjes te maken na leuke gebeurtenissen (het filmrol knopje tijdens de stream)

Alles over Kermis Tilburg 2015

Kermis Tilburg 2015
Attracties, nieuws, foto’s, openingstijden en acties van Kermis Tilburg 2015. Check hier de grootste online attractie!

Reageer op dit Nieuws