Tilburgse Kermis 2020

Laden Evenementen
Datum: 17 July, 2020
Tijd: 15:00 - 23:00
Waar: Tilburg Netherlands
Entree: € GRATIS

Met een gemiddeld aantal van 230 attracties is de Tilburgse Kermis de grootste kermis van Nederland. De Tilburgse binnenstad verandert van 17 tot en met 26 juli 2020 in één groot kermisterrein. Niet alleen de kermis zelf is het bezoeken waard, ook de feestjes en evenementen eromheen mag je zeker niet missen.

Tilburgse Kermis 2020
De Tilburgse Kermis is een lint van zo’n drie kilometer, dwars door het centrum van de stad. Jaarlijks trekt de kermis zo’n één miljoen bezoekers en dat maakt het meteen het grootste evenement van de stad. De kermis bekend om de verschillende themadagen: Blauwe Zondag, Gehandicaptenmiddag, Kindermiddag, Caribbean Night en als bekendste, Roze Maandag. Ook de Kermis-mis op de eerste zondag en de begrafenis op de laatste zondag zijn inmiddels een heuse traditie geworden.

Roze Maandag
Roze Maandag is elk jaar weer de drukst bezochte dag tijdens de Tilburgse Kermis. Dit LHBTQ+ evenement is in Nederland één van de grootste in haar soort. Of je nu gay, straight, bi, trans, intersekse, queer of iets daartussen bent, tijdens Roze Maandag vieren we in Tilburg diversiteit! En dat betekent: een dag vol liefde, roze pèkskes en te gekke feestjes! Tijdens de maandag van de Tilburgse Kermis verandert de binnenstad in één groot festivalterrein. Dit jaar valt Roze Maandag op 20 juli 2020.
In een notendop

  • De Tilburgse Kermis 2019 is wederom gratis te bezoeken
  • De kermis is zo’n drie kilometer lang en staat in het centrum van de stad
  • De kermis is sinds 2016 geen lint, maar een rondje
  • In de Amstel Bierhal treden tien dagen lang Hollandse artiesten op
  • De kermis heeft vanaf 2019 een Beach Club op de Heuvelring
  • In de Spiegeltent op het Koningsplein staat jaarlijks een kermisexpositie
  • Op de Nostalgische kermis zijn de prijzen extra laag
  • Meer informatie over de kermis vind je op Tilburg.com/kermis

Alles over Kermis Tilburg
Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Vind hier het meest complete overzicht op het kermisplein
Check in de kermisagenda de leukste evenementen en feestjes
Sfeer proeven van Kermis in Tilburg? Check dan hier de foto’s