Stichting Outway kleurt roze op Roze Maandag

De grootste kermis van de Benelux staat op maandag 25 juli in het teken van gelijkheid. Tijdens Roze Maandag zet Stichting Outway zich extra in voor jongeren. Outway is onder meer bekend van het Hojokamp en gaat de nieuwste attractie “Propeller” geheel in Roze Maandag-stijl versieren.

Dit is de basis voor activiteiten, deze attractie staat schuintegenover de bekende Lollipop op de Paleisring. Een opvallende attractie zorgt natuurlijk voor veel bekijks net als de diversiteit aan bezoekers op Roze Maandag. Deze stichting stimuleert jongeren om zichzelf te (durven) zijn. Zij kunnen bij Stichting Outway terecht voor een goed gesprek, om vrienden te maken of om samen met andere jongeren een rondje over de Tilburgse kermis te wandelen.

Roze op Roze Maandag

Net als andere jaren verzorgt Stichting Outway voor Roze Maandag één attractie die zeker opvalt tussen alle andere. De nieuwste attractie ‘Propeller” zal geheel roze en regenboog uitstralen. Natuurlijk geeft dit ook zichtbaarheid aan Stichting Outway en het Hojokamp. Jongeren die ondersteuning willen om zichzelf te zijn kunnen Outway zo vinden. Ook is het goed om de stichting bij iedereen onder de aandacht te brengen. Zo kunnen bezoekers jongeren doorsturen naar de stichting, op Roze Maandag of later via internet. Van 12.00 tot 16.00 uur kunnen jongeren  bij de attractie “Propeller” op de Paleisring terecht. De vrijwilligers staan voor iedereen klaar! Ook op een feestelijke dag kan het fijn zijn om even je hart te luchten, een vraag te stellen die je nergens anders durft te stellen of om andere jongeren te leren kennen! Ben je alleen op de kermis? Wil je kennis maken met meer jongeren? Ga dan met ze mee om samen een rondje over de Tilburgse Kermis te lopen. Ze verzamelen om 13.00 uur bij de attractie. Er zijn dan een aantal vrijwilligers herkenbaar aan de parasol met het logo van Stichting Outway.

Hojokamp

Stichting Outway ondersteunt LHBT jongeren om zichzelf te kunnen zijn. Dit doen ze op afstand door Buddies aan jongeren te koppelen, online door de anonieme vraagbaak én door het Hojokamp dat ze elk jaar organiseren. Op dit Hojokamp gaan elk jaar 72 jongeren mee! Daarnaast zijn er nog vervolgedities van Hojokamp en diverse activiteiten die ze speciaal voor jongeren organiseren. Meer informatie is te vinden op de website of op de Facebookpagina.