Stichting Roze Maandag

Het hele jaar verkondigt Stichting Roze Maandag de boodschap voor acceptatie en diversiteit. Met als hoogtepunt het feestje Roze Maandag zelf. Dan is iedereen welkom in Tilburg om gelijkwaardigheid en acceptatie te vieren en zetten we onze roze bril op om de wereld een beetje mooier te maken.

Iedereen kan en mag zichzelf zijn. Op Roze Maandag, maar ook op alle andere dagen van het jaar. Ieder persoon is anders en heeft veel verschillende kwaliteiten en eigenaardigheden. En dat mag ook!

Onze vrijwilligers

Freek Reffeltrath
Voorzitter – Homo – Ambtenaar – La Trappe-verslaafde – Willem II-supporter

Vivianne van den Boom
Lipsticklesbo – Nachtegaal – Drama queen – Cocktailshaker

Ernst-Jan van Unen
Hetero – Gamer – Importkruik – Ondernemer

Carmen Tegels
Lesbisch – Linkshandige gitarist – Sarcast – Bierdrinker

Ranjith Clemminck

Rob van Doorn

Vera Simons

Wil je ook bijdragen aan Roze Maandag? Mail ons!

Alle leden van Stichting Roze Maandag houden zich actief bezig met de activiteiten rondom Roze Maandag. Hierbij hebben we 1 doel: liefde en respect voor iedereen. Middels 1 fantastische dag tijdens de Tilburgse Kermis dragen we dit uit naar iedereen.

In samenwerking met

Hiernaast wordt Roze Maandag ondersteund door de Gemeente Tilburg en een Raad van Toezicht (Paul van Loon en Frans-Jan Bertens). Paul en Frans-Jan zijn ambassadeurs met ieder een enorm netwerk. Zij geven advies aan de Stichting en leveren actief een bijdrage bij activiteiten en initiatieven.

In samenwerking met al onze horecapartners en onze Roze Partners kunnen we Roze Maandag elk jaar weer neerzetten prachtig feest mét serieuze boodschap. Speciale dank hiervoor aan: